Jedan od najljepših muškaraca natjecat će se s Lucijom Lugomer u Plesu sa zvijezdama

NAKON tri godine na male ekrane vraća se Ples sa zvijezdama, a svakog dana otkrije se neki novi sudionik tog showa. Nakon što je otkriveno da će se u plesu natjecati Lucija Lugomer, danas su s Nove TV otkrili da će se u showu pojaviti zgodni Brazilac Pedro Soltz.

Iako kaže da ga ples i glazba opuštaju te da voli njihovu energiju, priznaje da o plesu ne zna ništa i ima dvije lijeve noge. Ne zna još ni koji bi mu stil najbolje išao.

"Uffff…taj stil tek trebamo pronaći. Kažu da Brazilci imaju ples i pokret u krvi pa ovo je idealan način da svi mi to saznamo iz prve ruke. Čak i ja", rekao je za Novu TV.

Inače, Pedro će ove godine proslaviti šestu godišnjicu braka s hrvatskom manekenkom i voditeljicom Iris Cekuš.

Domaća ga je publika upoznala u spotu za Severininu pjesmu Tutorijal te u seriji Kud puklo da puklo, a 2013. godine jedan američki portal proglasio ga je najseksepilnijim muškarcem svijeta. Prije nekoliko godina, kad je još gradio svoj život u Hrvatskoj, otkrio je za Index što mu se tu sviđa.

"Zaista uživam u Hrvatskoj. Čini mi se da Hrvati zaista žive za svoju obitelj i to mi se sviđa. Nekoliko smiješnih činjenica koje sam naučio su: rakija je lijek za sve i propuh je najgora stvar na svijetu", rekao nam je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.