Jedan od najvećih rock bendova otkazao koncerte na zagrebačkoj Šalati

Foto: Profimedia

Američka rock grupa Queens of the Stone Age otkazala je koncerte na zagrebačkoj Šalati koje su trebali održati 23. i 24. srpnja. Članovi grupe o svemu su se oglasili na svom Instagram profilu.

Bend je trenutno na turneji na kojoj promovira svoj novi album, no Josh Homme se morao vratiti u SAD zbog hitne operacije. "Trudio se da ostane i da svira za vas, ali to sada više nije opcija", napisali su. Otkazali su koncerte i u drugim zemljama koji su bili zakazani od 10. do 27.7.

Što s ulaznicama?

Na Facebooku su se potom oglasili iz Los Angeles Agencyja.

"Queens of The Stone Age moraju odgoditi/otkazati sve nastupe u srpnju, uključujući i koncerte u Zagrebu 23. i 24. srpnja na Šalati. Josh mora hitno u SAD na operaciju. Bend će pokušati dogovoriti nove datume za oba zagrebačka koncerta, odnosno odgoditi ih za sam kraj ljeta. Organizator i bend mole za malo strpljenja, potencijalni novi termini bit će poznati kroz dva tjedna.

Ako će biti moguće organizirati nove koncerte, kupljene ulaznice vrijedit će za nove datume, a kome datumi neće odgovarati, dobit će povrat novca. Ako neće biti moguće prebaciti koncerte iz srpnja za kraj ljeta, svim kupcima bit će omogućen povrat novca. Konačne informacije nadamo se imati kroz dva tjedna", napisali su.

Jedan od najvećih rock bendova

Podsjećamo, bendu je trebalo nešto manje od četiri tjedna da rasproda svoj nastup na zagrebačkoj Šalati. 

Queens of the Stone Age su jedan od najvećih rock bendova posljednjih desetljeća. Nastali 1996. na ostacima kultnih stonera Kyuss, u sljedećih 27 godina postali su jedan od najjačih rock bendova na svijetu. Ono što je krenulo od svirki u pustinji uskoro se razvilo u grupu bez koje su najveće arene i festivali svijeta postali nezamislivi.

Na čelu benda stoji Josh Homme, dok se ostatak zakucao 2013. i čine ga Troy Van Leeuwen, Michael Shuman, Dean Fertita i Jon Theodore. Kroz povijest među članovima bili su i Dave Grohl, Mark Lanegan i Nick Oliveri.

Na svoja četiri albuma, Rated R, Songs For The Deaf, Lullabies To Paralyze i Era Vulgari, u samo sedam godina grupa je isporučila više rock hitova nego neki bendovi u cijeloj karijeri, a većina im je i danas sastavni dio set-liste.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.