Jedinstven ekosustav za ovogodišnje zimovanje

Foto: Press

Tehnologija je promijenila sve aspekte naših života, pa tako i odlazak na zimovanje. Doba papirnatih karata i vodiča, razglednica, kao i fotoaparata čije smo filmove davali razvijati, stvar su prošlosti. Danas je alat modernog putnika mnogo jednostavniji i sofisticiraniji za snalaženje, održavanje kontakata te stvaranje uspomena. Zato uz inovativni Samsung Galaxy ekosustav, idilično zimovanje može početi.

Jedinstveno iskustvo

Galaxy Z Flip5 donosi jedinstveno, preklopno iskustvo koje je stvoreno za izražavanje vlastite osobnosti tijekom putovanja. Dok ste na putovanju, podesite Widgete na način koji vama najviše odgovara kako biste u hodu provjeravali vrijeme i slušali omiljenu glazbu tijekom vožnje. Uz pomoć Multi Widget funkcije, možete ih jednostavno pregledati u trenutku, dok bez otvaranja uređaja možete lako pročitati poruke i odgovoriti na pozive. Ipak, najvažnija stvar svakog pametnog telefona na putovanju je – kamera. Galaxy Z Flip5 nudi najsvestranije iskustvo kamere dosad s kojom ćete biti spremni napraviti putničke fotografije za pamćenje. Ako putujete s društvom, napravite impresivne selfije uz pomoć Flex Window zaslona i stražnjom kamerom pametnog telefona. Iskoristite mogućnost FlexCam opcije kako biste napravili kreativne uspomene iz različitih kutova bez korištenja ruku. Ako ste ljubitelj skijanja, svakako će vam se svidjeti i Super Steady stabilizacija kamere za kristalno jasne fotografije čak i u pokretu.

Produktivnost u pokretu

Galaxy Z Fold5 pametni telefon također donosi brojne funkcije koje zimsko putovanje podižu na novu razinu. Velik i kvalitetan glavni zaslon od 7,6 inča na otvorenom uređaju omogućava iskustvo korištenja poput tableta, što je idealno za pregledavanje karti. Kada ispunjen dan završi, idealan je i za večernje gledanje filmova ili čitanje kako biste se odmorili prije povratka s godišnjeg odmora. Ako volite i bilježiti svoje avanture na putovanju, uz impresivan zaslon svakako će vam se svidjeti i iskustvo korištenja S Pen olovke. U hodu, možete lako čitati, razgovarati s prijateljima te koristiti do tri aplikacije istovremeno zahvaljujući unaprijeđenom Taskbaru, kako biste čak i tijekom odmora bili dinamični i produktivni.

Pametni sat za pametnog putnika

Uz preklopne pametne telefone, u vaš putnički tehnološki ekosustav svakako će se odlično uklopiti i pametni satovi Galaxy Watch6 ili Galaxy Watch6 Classic. Dok ste na skijanju, ne morate brinuti hoće li se zaslon vidjeti pod jakim suncem zahvaljujući funkciji za prilagođavanje svjetline. Pravim avanturistima svakako će se svidjeti brojne opcije za praćenje zdravlja, poput brojnih fitness funkcija koje mjere sastav tijela uz pomoć personaliziranih zona mjerenja srčanih otkucaja. Svoju aktivnost na planini možete lako pratiti uz pomoć Praćenja vježbanja, dok značajka prilagođenih treninga savršeno pomaže u stvaranju i praćenju različitih rutina vježbanja.

Samsung pametni telefoni i satovi funkcioniraju beskompromisno – individualno i zajedno. Na putovanju će vam se svakako svidjeti mogućnost nadograđene Camera Controller funkcije za daljinsko upravljanje na uparenom Galaxy Z Flip5 pametnom telefonu. Možete biti i mirniji od straha gubitka uređaja, jer Galaxy Watch6 serija putem značajke Pronađi moj telefon s podrškom za karte omogućava pronalazak vašeg Galaxy Z Flip5 ili Galaxy Z Fold5 pametnog telefona u trenutku.

Pročitajte više