Jedna od najpopularnijih svjetskih komičarki u 45. godini umalo umrla: "Počelo je upalom grla"

Foto: Splash

SLAVNA komičarka Sarah Silverman posljednjih se tjedana borila za život nakon što ju je pogodila teška bolest - a sve je počelo "običnom upalom grla".

"Ni ne znam zašto sam otišla liječniku, samo me malo boljelo grlo. Ali ispalo je da imam luđačku verziju epiglotitisa", objasnila je 45-godišnja komičarka na Facebooku, priznajući da ima nevjerojatnu sreću što je uopće živa.

U pitanju je rijetka bakterijska infekcija koja može biti smrtonosna, a zbog koje je završila na operaciji te je provela čitav tjedan na intenzivnoj njezi, spojena na respirator.

"Nisu me smjeli uspavati jer mi je tlak bio prenizak, zato su me nakljukali lijekovima taman toliko da ne osjećam bol, ali i da ne znam gdje sam. Vezali su mi ruke da si ne počupam aparate s tijela i navodno sam cijelo vrijeme pitala jesam li doživjela nesreću. Pet dana kasnije sam došla k sebi i shvatila da se ničeg ne sjećam", pojasnila je Sarah, koja se još uvijek oporavlja od teške bolesti.

Kako kaže, zauvijek će biti zahvalna liječnicima koji su na vrijeme uočili problem, jer da su olako shvatili njenu grlobolju danas je više ne bi bilo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.