Jedna od najvećih filmskih diva ikad hitno je prevezena u bolnicu na operaciju

Foto: Profimedia/EPA

JEDNA od najvećih holivudskih diva ikad, oskarovka Sophia Loren, hitno je prevezena u bolnicu na operaciju nakon teškog pada u svom domu. 89-godišnja filmska legenda dobila je višestruke prijelome nakon nesreće u kupaonici njezinog doma u  Ženevi u nedjelju.

Zbog užasnog pada glumica je slomila kuk i zadobila ozbiljan prijelom bedrene kosti, zbog čega je hitno operirana. Vijest je objavio njezin istoimeni lanac restorana koji je jučer napisao na Instagramu.

"Današnji pad u njezinom domu u Ženevi izazvao je prijelome kuka gospođi Loren. Sophia je operirana s uspješnim ishodom, a sada je pred njom period rehabilitacije. Srećom, sve je ispalo dobro i Lady će se vrlo brzo vratiti k nama", napisali su. Lorenina dva sina Carlo Jr (55) i Edoardo (50) iz braka s pokojnim suprugom Carlom Pontijem bili su uz nju u bolnici.

Prema The Hollywood Reporteru, izvor blizak Loren rekao je da postoji optimizam oko ishoda operacije, ali da će zahtijevati dugu rehabilitaciju. Filmska ikona trebala je u utorak otvoriti četvrti restoran u talijanskom gradu Bariju, no svi njezini nadolazeći angažmani sada su otkazani.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.