"Jednostavno je pojedi": Drew Barrymore uznemirila ljude načinom na koji jede pizzu

Screenshot: TikTok

SVATKO ima određeni način uživanja u pizzi. Neki jedu koru, neki ne, a neki imaju posebne "tehnike" da svaki put dobiju kriške savršene veličine. Drew Barrymore je na TikToku pokazala svoj način konzumiranja pizze, koji je izazvao brojne negativne komentare.

U videu se može vidjeti kako skida nadjev za pizzu i miješa ga sa salatom, a to radi jer nije htjela jesti tijesto. Ovakav potez izazvao je veliku raspravu na spomenutoj platformi, a mnoge je ljude uznemirila njena nekonvencionalna metoda.

"Život je prekratak, jednostavno pojedi pizzu", poručio joj je jedan korisnik, dok je drugi upitao: "Kako se usuđuješ to učiniti pizzi?" "Drew, podnosim tužbu u ime pizze", pisalo je u još jednom komentaru.

"Sigurna sam da će ljudi reći: 'Kako se usuđuješ učiniti ovo pizzi', shvaćam, i sama se osjećam krivom zbog toga. Ali ja samo uzmem gornji dio pizze i malo salate, koja u osnovi ima iste nadjeve kao i pizza, a zatim napravim pizza salatu", rekla je i počela strugati nadjev od sira. 

Miješajući je u zdjeli, poručila je: "Zapravo je jako hrskava i ukusna." Međutim, na kraju isječka, Barrymore naizgled ne može odoljeti iskušenju i uzima krišku uzdišući dok grize.