Jelena Urukalo: Stoka i ja jako smo se voljeli i htjela sam mu pomoći!

REPPER Marin Ivanović Stoka napisao je sa svojom majkom Vesnom knjigu "Narko dnevnik zvijezde repatice". Knjiga će biti objavljena oko Božića, a on i njegova majka na taj su se potez odlučili da bi pomogli svima koji prolaze kroz pakao ovisnosti, piše Gloria. Stoka je opisao svoj potresni put i ispričao da je drogu počeo konzumirati sa 16 godina, kad su mu je ponudili u jednom zagrebačkom klubu na natjecanju u freestyle repanju.

Kokain, speed, ecstasy, trava - svakodnevica

Otad su kokain, speed, ecstasy i trava njegova svakodnevica, kaže. Istaknuo je da je zbog drogiranja izgubio sve, Nered je odbio snimiti album s njim, cura ga je ostavila, mama je bila izvan sebe, dugovao je dilerima na sve strane i nije više bilo izlaza. Danas je, kaže, sretan jer ima super curu, posao mu ide dobro te je pun planova za budućnost. Sretni Stoka u svemu nije spomenuo djevojku Jelenu Urukalo koja mu je također bila potpora za vrijeme teškog razdoblja.

Jelena Urukalo: Svi smo različiti

Za Index je Jelena komentirala objavljivanje njegove knjige. "Budući da sam bila pet godina u vezi s Marinom i s obzirom da me nikad ne spominje u medijima, kad priča o svom teškom razdoblju, ne vjerujem ni da sam u knjizi spomenuta. Žalosno je kad se zaboravi koliko ti je netko pomogao, ali, svi smo mi različite osobe", istaknula je lijepa Jelena.

Jako smo se voljeli i htjela sam mu pomoći

Tijekom razdoblja njegove teške ovisnosti, Jelena je sa Stokom više puta prekidala. "Nismo tih pet godina bili konstantno u vezi. Nisam htjela biti s njime dok ima problema s drogom. Ali jako smo se voljeli i htjela sam mu pomoći. Rekla sam mu da možemo biti zajedno kad se izliječi", istaknula je manekenka koja mu je tijekom borbe s ovisnosti pomogla svojim društvom.

Prekid

Njihov prekid uslijedio je nakon što je Jelena za vrijeme Farme otkrila neke pojedinosti iz njihove veze, nakon čega je Stoka naglo zaboravio podršku koju je ona njemu pružala pet godina i ostavio ju."Cijela priča je ispala tako kako je ispala, mediji uvijek mogu izrezati neke dijelove pa da cijela priča ispada dramatično", rekla je. Danas su, kaže, ona i njezin bivši u korektnim odnosima.

Korektni odnosi

"Bili smo si OK nakon prekida, i čuli se često, sad smo u kontaktu sve manje, čujemo se tek kad su neke bitnije stvari u pitanju, kao što su rođendani i blagdani", kaže. "Imali smo mi vremena o svemu razmisliti i porazgovarati." Sad je ta cijela priča iza nje. Lijepa Riječanka je sad u sretnoj vezi te je krenula dalje, kao i Stoka. Oboje su nakon turbulentne ljubavi koja ih je povezivala pet godina, pronašli smirenje. Ona sad kuje poslovne planove za budućnost, a ističe da oni nisu povezani s manekenstvom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.