Jelena Veljača otpilila brendirano ime i prigrlila megalomaniju

JELENA VELJAČA, koja svoju ovisnost o internetu i statusima (simbolima) nikad nije skrivala, a isti tren kad je Janku Popoviću Volariću izrekla sudbonosno "da" putem mobilnog telefona je promijenila status na Facebooku, dodala si Jankova dva prezimena i postala Jelena Veljača Volarić Popović. Dosadno za napisati i izgovoriti, a mnogi se pitaju je li ovo Jeleni pametan poslovni potez s obzirom na to da je svoje ime u kratkom vremenu na sceni uspješno brendirala.

Ljubav važnija od posla

Ipak, ljubav je ljubav, i trebala bi biti važnija od posla, a koliko točno ona Jeleni znači u životu, ne propušta barem jednom tjedno spomenuti. Poslu bi joj, doduše, mogao koristiti i posljednji val medijske prašine koji je podignula vjenčanjem s Jankom i medijskom pompom oko njega si zapečatila status zvijezde, ali ne i njezina odluka da ne razgovara s novinarima, bez kojih bi njezina slava mogla biti kratkog vijeka.

Janko nema vremena za medeni mjesec

Jelena i Janko još uvijek nisu otišli na bračno putovanje, što je nova goruća tema koja nas sve jako zanima. Nagađa se da će otputovati na Santorini gdje su se zaručili, odmor koji je Jelena u svojoj kolumni opisala kao ne baš pretjerano idiličan.

Međutim, JPV je trenutno okupiran snimanjem (sudeći po nagrađenom scenariju, opet je u pitanju neko remek djelo) novog filma Dalibora Matanića "Majka asfalta" u kojem igra jednu od glavnih uloga, a prva klapa kojeg je pala početkom tjedna na Sljemenu. S nadom da će Matanić dati koji slobodan dan Janku za medeni mjesec čekamo nastavak idilične priče mladog para, o kojom ćemo uskoro čitati u jednoj od novih Jeleninih kolumni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.