Jenna Ortega (21) komentirala glasine o vezi s Johnnyjem Deppom (60)

Foto: EPA

VEĆ neko vrijeme kruže glasine o vezi između Jenne Ortege (21) i Johnnyja Deppa (61), a slavna glumica osvrnula se na nagađanja o njihovoj vezi u nedavnom intervjuu za BuzzFeed dok je promovirala film Beetlejuice Beetlejuice redatelja Tima Burtona. 

Na pitanje koja je najluđa glasina koju je čula o sebi, Ortega je odgovorila: "Vjerojatno ona da sam u ozbiljnoj vezi s Johnnyjem Deppom i da želim da nas svi 'puste na miru'". 

"Ne poznajem tu osobu" 

"Meni je to toliko suludo jer nikada nisam govorila o tome, nikad nisam rekla ništa slično. Mediji su objavili članke s izmišljenim citatima, ali mislila sam da je sve to prilično smiješno", objasnila je pa ispričala što joj se dogodilo na filmskom setu. 

"Bila sam na filmskom setu s kolegom Richardom E. Grantom i on mi je prišao i rekao: 'Oh, pa ti i Johnny', a ja sam se nasmijala jer - ne poznajem tu osobu", ispričala je, a fanovi su na društvenim mrežama komentirali njezinu izjavu. 

"Stvarno je rekla da nikad u životu nije upoznala tog čovjeka", napisao je jedan, a drugi se nadovezao: "E, tako se zaustavljaju glasine o vezi." 

Ljubavni život skriva od očiju javnosti 

Inače, glumica je ranije objasnila kako nema namjeru nikada otkrivati detalje njezinog ljubavnog života jer ne želi da to zasjeni njezinu karijeru. "Kad znate previše o nečijem osobnom životu, onda gledate filmove i možete ih vidjeti samo kroz prizmu slavne osobe, nema ništa gore",objasnila je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.