Jennifer Aniston otišla sa snimanja filma o Prijateljima: Bilo je jako uznemirujuće

Screenshot: YouTube

JENNIFER ANISTON je u nedavnom intervjuu priznala da je nekoliko puta napustila snimanje specijala koji prikazuje ponovno okupljanje Prijatelja. Za The Hollywood Reporter je ispričala da ju je snimanje podsjetilo na teška vremena te da su je savladale emocije. 

Osim na snimanje filma, u intervjuu se osvrnula i na karijeru nakon završetka serije koja nije napredovala onako kako je planirala. 

"Sve je bilo jako uznemirujuće i, naravno, posvuda su bile kamere, a mene su savladavale emocije. Zbog toga sam morala otići sa snimanja u određenim trenucima. Ne znam kako to nije završilo u konačnoj verziji filma", rekla je Jennifer. 

Nastavila je pričati kako se osjećala kada je ponovno došla na nekadašnji set serije. 

"Putovanje kroz vrijeme je teško. Mislim da smo svi bili tako naivni kad smo ulazili u to, razmišljajući: 'Koliko će ovo biti zabavno? Ponovno sastavljaju set, točno onako kako je bilo.' Onda dođete i kažete kako niste razmišljali o tome što se događalo posljednji put kad ste bili ondje. To me jednostavno iznenadilo jer je bilo kao: 'Bok, prošlosti, sjećaš se mene? Sjećaš se kako je sve bilo teško? Mislila si da te čekaju dobre stvari i da će život biti prekrasan, a onda si prošla kroz možda najteže razdoblje u životu?'" ispričala je Jennifer.

Kad su je u intervjuu pitali što ju je učinilo emotivnom na snimanju, objasnila je da se prisjetila glumačke karijere nakon Prijatelja. 

"Bilo je više osobnih stvari za koje sam očekivala da će se promijeniti. Svi smo imali ideju o tome kako će nam izgledati budućnost i na što ćemo se usredotočiti, a onda se sve promijenilo preko noći i to je bilo to. Ali opet, da se sve to nije dogodilo, ne bih sjedila ovdje kao žena kakva sam danas", istaknula je. 

Još se osvrnula i na suočavanje s tabloidima koji su često pisali o njezinom životu. Pogotovo nakon rastave braka s Bradom Pittom. 

"Je li neugodno javno prolaziti kroz mračna sranja iz svog života? Da, neugodno je, ali sam imala izbor. Mogla sam se skrivati i živjeti ispod pokrivača i nastaviti živjeti i napredovati, što sam i učinila. Prve promjene su mi se dogodile s filmom The Break-Up", komentirala je glumica. 

Friends: The Reunion je ranije ove godine izašao na streaming platformi HBO, a okupio je omiljene likove i goste iz serije.