Jennifer Aniston i Justin Theroux uhvaćeni zajedno na večeri

Foto: Profimedia

JENNIFER ANISTON i Justin Theroux snimljeni su na večeri u New Yorku, zbog čega su američki mediji ponovo počeli pisati o njihovoj mogućoj pomirbi. Glasine su još više potaknule fotografije na kojima se vidi da je zvijezda Prijatelja napustila restoran s crvenom ružom u ruci.

Bivši supružnici večerali su s glumcima Amandom Anka i Jasonom Batemanom, s kojima su se često družili još dok su bili vjenčani. Jennifer se pojavila u kardiganu, hlačama s čizmama i s torbicom u crnoj boji. Njezin bivši odjenuo je tamnozelenu jaknu i traperice. 

Podsjetimo, Jennifer i Justin upoznali su se 2007. kada su zajedno glumili u filmu Tropic Thunder, no zaljubili su se tek na setu snimanja filma Wanderlust, tri godine kasnije. Svoju vezu otkrili su javnosti 2011., a godinu dana kasnije su se zaručili. Vjenčali su se 2015. godine.

Nakon dvije godine braka i sedam godina veze ovaj glumački par odlučio je da svatko krene svojim putem. Već tada jasno su svima dali do znanja da se rastaju u miru i da svoju privatnost žele zadržati za sebe, ali da i dalje poštuju jedno drugo. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.