Jesenska shema: Vlasnica najpoznatije guze Hrvatske dobila emisiju na HRT-u

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

HRT JE jučer predstavio svoju jesensku programsku shemu, a predstavljanje pred 200 uzvanika odradili su Marko Šapit i Jelena Glišić. Manekenka čija je stražnjica svojedobno zasmetala tadašnjoj premijerki Jadranki Kosor dobila je svoju emisiju na HRT-u. Jelena će voditi emisiju "Klub 7", odnosno kako kažu s HRT-a, "novi showbiz & lifestyle magazin koji na afirmativan i zabavan način prikazuje aktualna društvena zbivanja u Hrvatskoj i svijetu". U emisiji će se kao suradnica pojavljivati i bivša žena Jerka Leke, manekenka Iva Šarić.

>>>Jelena Glišić: Nadimak "najpoznatija hrvatska guza" donio mi je samo neželjenu popularnost<<<

No vratimo se na ostatak jesenske sheme, koja počinje 10. rujna. 

S javne televizije tvrde da su u njenom kreiranju vodili računa "o poštovanju navika gledatelja,  kao i o fiksnim terminima, te atraktivnosti sadržaja koji je ekskluzivan i samo naš, a to su – domaće dramske serije i visokokvalitetna domaća dokumentarna produkcija".

Jedan od noviteta je emisija "Plus" koja će ići na Prvom programu četvrtkom u 21 sat, a vodit će je Maja Tokić i Morana Kasapović, koja će  je i uređivati.

Tu su već standardno "Volim Hrvatsku" i "A strana" koja će se emitirati subotom.

Kad je riječ o filmovima i serijama, HRT se hvali igrano-dokumentarnom serijom "Rat prije rata" u deset epizoda, koja govori o tajnom obavještajno-političkom ratu jugoslavenskih obavještajnih služba tijekom 1980-ih te početkom 1990-ih godina te dokumentarnim serijama kao što su "Varoški amarcord", "Velikani  hrvatskog glumišta", "Nesreća" i "Najveće svjetske fešte Roberta Knjaza".

Kad je riječ o igranom programu, tu su serije "Novine", "Crno-bijeli svijet" i "Ko te šiša".

Za ljubitelje sporta osigurane su utakmice Lige prvaka, emisija Stadion, prijenos Svjetskog klupskog prvenstva u prosincu te FIFA The Best Awards, rukometna Liga prvaka, kvalifikacije za Svjetsko košarkaško prvenstvo u Kini, Snow Queen Trophy i mečevi završnice Davis Cupa.

Petkom i subotom navečer emitirat će strane filmove kao što su "Argo", "Put do slave", "Kolovoz u okrugu Osage", "Dobri momci", "Sedmorica veličanstvenih“ i brojni drugi, a već tradicionalni  HRT-ov Krimi petak donosi novu, 20. sezonu "Ubojstava u Midsomeru" te zadnju sezonu "Endeavoura".

Serijski program upotpunit će nove sezone Igre prijestolja, Vikinga, Milijardi, Domovine i Crne liste.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.