Jeste li primijetili Hugha Granta u nastavku filma Knives Out? Vrlo kratko se pojavio

Foto: Press

FILM Glass Onion: A Knives Out Mystery, nastavak hita Knives Out, vrlo brzo došao je na vrh trendinga na Netflixu. Rijetki koji su gledali film primijetili su da u njemu glumi Hugh Grant. Hugh se pojavio u samo jednoj vrlo kratkoj sceni.

Oprez! Tekst sadrži spoilere

Grant u filmu glumi Phillipa, supruga detektiva Benoita Blanca (Daniel Craig). Kada se lik Janelle Monáe pojavi u kući detektiva, vrata otvara Phillip u pregači te u ruci drži staklenku. Iako u filmu nije precizirano koja je točno njegova uloga, sada je Grant progovorio o tome.

"Istina je, u braku sam s Jamesom Bondom. To je mali trenutak u filmu. Zapravo, ne znam ni zašto su to ubacili. Prvi film Knives Out bio je briljantan, pa sam pomislio 'zašto ne'. Pojavio sam se na nekoliko sati", rekao je Grant za Collider.

Ranije je scenarist i redatelj Rian Johnson na konferenciji za medije na Londonskom filmskom festivalu rekao da je detektiv Blanc homoseksualac. Film ne ulazi u detalje Blancova braka, već samo jednom scenom pokazuje njegovu seksualnu orijentaciju.

Pročitajte više