Jeste li probali? Jedna od najstarijih pekarni u Hrvatskoj prezentira nove proizvode

Foto: Zagrebačke pekarne Klara d.d.

ZAGREBAČKE pekarne Klara d.d. u svom širokom izboru svježeg kruha i peciva, od sada se mogu pohvaliti i novim pakiranjem kruhova! Kruhovi su praktično narezani, izgled pakiranja je poboljšan, a koji omogućuje očuvanje svježine i roka trajnosti do čak 7 dana bez dodatka konzervansa. Osim načina pakiranja Klarinih kruhova, produljenu svježinu mogu zahvaliti kombinacijom kiselih tijesta i biranom recepturom.  

Pri proizvodnji koriste visoko kvalitetne osnovne sirovine čime se osiguravaju proizvodi visoke kvalitete i dugotrajne svježine. Također, svi proizvodi nositelji su IFS certifikata koji potvrđuje kvalitetu i sigurnost hrane koju plasiraju na tržište.

U ponudi pakiranih narezanih kruhova pronađite Klarin Fini domaći kruh, Klara rustiku i Klara ražena rustiku. Kruhovi su odličan izbor za svakodnevnu konzumaciju, kao prilog jelima ali i za tostiranje i pripremu najukusnijih sendviča za vas i vaše najdraže.

Tehnološki iskorak omogućio je postojanost okusa i svježinu kruha koja je zadržana do sedmog dana kao da je kruh upravo pripremljen.

Kako pravilno očuvati svježinu i trajnost kruha?

Kako bi očuvali svježinu i trajnost zapakiranih narezanih kruhova – zapakirani kruh treba čuvati na suhom mjestu zaštićenom od topline.

Kada je kruh pravilno čuvan, zapakirani kruh može trajati do 7 dana na sobnoj temperaturi. Prema istraživanjima, savjetuje se kako se zapakirani kruh ne čuva u hladnjaku, jer na taj način kruh brže stari nego na sobnoj temperaturi.

"Kako biste maksimalno produžili rok trajanja zapakiranog kruha, nakon otvaranja kruh držite u istim uvjetima i nakon svake upotrebe dobro zatvorite", savjetuju iz Klare.

Nove Klarine proizvode od sada možete pronaći na policama gotovo svih većih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj.

Zagrebačke pekarne Klara d.d.
Pekarska tradicija dulja od stoljeća

Pročitajte više