Jeste li znali da iPhone možete otključati glasom? Trik postao hit na TikToku

Screenshot: TikTok

TEHNIČKI stručnjak iznenadio je korisnike TikToka kad je otkrio kako otključati iPhone pomoću glasovnih naredbi, što je mogućnost za mnogi nisu znali ni da postoji.

U videu je tehničar pod korisničkim imenom hardreset.info podijelio detaljne upute kako to uraditi. Na početku je ušao u postavke, zatim u pristupačnost, gdje je pritisnuo glasovnu kontrolu i izabrao opciju prilagođavanja naredbi.

@hardreset.info Siri will unlock your iPhone instead of you! #iphone #phone #phonetrick #lifehack #ios ♬ prolly my spookiest beat (slowed + reverb) - prodby668

Korisnici oduševljeni: "Već se vidim..."

Tu je dodirnuo opciju "kreiraj novu naredbu" i upisao riječi "molim otključaj moj telefon". Zatim je upisao svoju lozinku i spremio promjene. Kako bi pokazao da djeluje, izgovorio je "molim otključaj moj telefon" i na ekranu se automatski unijela njegova lozinka i telefon je bio otključan.

Njegovi su pratitelji bili oduševljeni. "Već se vidim kako galamim 'MOLIM OTKLJUČAJ MOJ TELEFON' u vlaku", "Ti si nevjerojatan", "Bravo", samo su neki od komentara korisnika TikToka.

Pročitajte više