Jezivi detalji filma o Jacksonu: "Plakao sam kad je on spavao s drugim dječakom"

Foto/Screenshot: Guliver Image/Getty Images/YouTube

DOKUMENTARNI film Leaving Neverland dostupan je na internetu i tisuće ljudi izdvojile su četiri sata da pogledaju ispovijesti Wadea Robsona, Jamesa Safechucka i njihovih majki. Robson i Safechuck u četverosatnom dokumentarcu tvrde da ih je pokojni Jackson godinama spolno zlostavljao i iznose eksplicitne detalje o intimnim odnosima koje su imali s Jacksonom.

Pogledali smo dokumentarac prepun detalja koji su jako uvjerljivi, a Robson i Safechuck tijekom filma iznijeli su nimalo ugodne stvari o odnosu s Jacksonom. 

Obojicu su zaveli slava i pojava Michaela Jacksona koji je u doba kada su oni bili dječaci bio najpopularnija osoba na svijetu. Robson je od najranijeg djetinjstva bio Jacksonov fan, a Safechucka je Jackson osvojio tek nakon što su zajedno snimali reklamu za Pepsi. 

U filmu koji opisuje kako je Jackson zaveo dječake i njegove roditelje zapravo najviše uznemiruje činjenica da su dječaci bili toliko zavedeni da su plakali kada bi Jackson spavao s drugim dječacima.

"On me pripremao na to da ću ga viđati s drugim dječacima. Rekao bi mi da to neće značiti da mene manje voli. Zatim se pojavio jedan dječak s kojim se on zbližio. Vidio sam da će me taj dječak zamijeniti. Bilo je tu puno ljubomore, bio sam jako povrijeđen. Shvatio sam da više nisam poseban. Bila je jedna večer koje se baš dobro sjećam, Michael je spavao s drugim dječakom u sobi, a ja na kauču. Plakao sam cijelu noć", priča James Safechuck.

I Safechuck i Robson kažu da je Jacksonov interes za njima slabio s godinama. Obojica tvrde da su se posljednjih godina zlostavljanja osjećali sretno nakon svakog intimnog odnosa s pjevačem jer je to značilo da su "ponovno zajedno, ponovno posebni". Obojica su, također, bili emotivno ovisni o Jacksonu koji ih je, kako tvrde, obojicu odbacio kada su napunili 14 godina.

Safechuck i Robson u filmu intimne odnose s Jacksonom opisuju na sličan način. Većinom su se zlostavljanja svodila na oralni seks, ljubljenje i stimulaciju bradavica koju je Jackson obožavao.

"Posljednji put smo spavali zajedno kada je Michael pokušao ostvariti analni seks sa mnom, ali je bilo prebolno. Bili smo u hotelu. Jutro kasnije on je otišao na jedno snimanje i hitno me pozvao da dođem tamo. Pitao me što sam napravio sa svojim rubljem i poslao me kući da uništim gaćice jer je moguće da na njima ima krvi. Poslušao sam ga. Mislim da je to bio posljednji put da smo spavali zajedno", kaže Wade Robson. 

Obojica muškaraca kažu da bi vjerojatno tajnu o odnosu s Michaelom odnijeli u grob da nisu dobili sinove. Kažu da su shvatili što im se dogodilo tek kada su njihovi sinovi postali dječaci. 

"Nisam se mogao poistovjetiti sa sobom kao dječakom dok nisam dobio sina. Tek kad se on rodio, shvatio sam što je to dijete, kako ono razmišlja i kako se ponaša. Tajnu o Jacksonu bih odnio u grob da se moj sin nije rodio", zaključuje Robson.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.