Jima Carreyja premjestili iz dijela s filmskim zvijezdama, on forom ukrao show

Screenshot: NBC

JIM CARREY ukrao je show na dodjeli Zlatnih globusa sudjelujući u zabavnom skeču s voditeljima Sandrom Oh i Andyjem Sambergom.

Carrey je sjedio u dijelu publike namijenjenom filmskim zvijezdama, no kako je ove godine bio nominiran ta TV seriju Kidding, voditelji su mu se obratili i zamolili ga da se premjesti. "Vidim da Jim Carrey sjedi naprijed u filmskom dijelu iako je nominiran za TV seriju", rekla je s pozornice Sandra Oh.

"To neće moći tako, žao mi je Jim, ali morat ćemo te zamoliti da napustiš filmsku sekciju i pridružiš se ljudima s televizije", dodao je Samberg. 

"Vi se šalite?", pridružio se Carrey. "Čudno je jer si ti naš uzor, ali moramo te zamoliti da se premjestiš", nastavio je Samberg. 

Carrey je zatim rekao da glumi u novom filmu Sonic The Hedgehog koji izlazi ove godine, voditelji su mu predložili da se vrati dogodine, a u tom trenu mu je prišao i tjelohranitelj, potapšao ga po ramenima i zamolio da krene.

"Idem, da ponesem i večeru sa sobom? Ne bih želio ostaviti svoj DNK u filmskoj sekciji", rekao je Carrey i nasmijao publiku. Kad mu se voditelj još jednom ispričao, glumac je rekao: "Oprosti, ne čujem te. Vidim da ti se usta miču, ali zvuku treba više da dođe ovoliko daleko."

Zatim je iskoristio dvije čaše i pravio se da su dalekozori kojima pokušava vidjeti pozornicu iz dijela za TV glumce. 

Skeč je postao hit na društvenim mrežama, a tviteraši ne prestaju hvaliti Carreyja. 

Inače, Carrey se na dodjeli pojavio sa svojom novom djevojkom, 34-godišnjom glumicom Ginger Gonzaga.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.