J.Lo, Lady Gaga, Kylie Jenner...Fotke otkrivaju kako slavne dame izgledaju bez šminke

Foto: Instagram

SELENA GOMEZ nije jedina slavna dama koja je na društvenim mrežama podijelila svoju fotku na kojoj je pozirala bez šminke i filtera.

Brojne pjevačice, glumice i manekenke odlučile su pokazati svoju prirodnu ljepotu i nadahnuti cure diljem svijeta da učine isto.

Alicia Keys

Jedna od njih je i pjevačica Alicia Keys, koja je prije nekoliko godina napisala kolumnu u kojoj je najavila da više neće nositi šminku. Kako je rekla, dosadio joj je način na koji društvo osuđuje žene, ali i sam način njezinog razmišljanja koji je gajila godinama.

"Svaki put kada bih izašla iz kuće, brinula sam ako nisam stavila šminku na lice - što ako me netko fotografira? Što ako objavi tu fotografiju?"

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez svoje fanove svakodnevno oduševljava ljepotom, a na svom Instagram profilu nerijetko objavljuje i fotke u prirodnom izdanju.

Jednom se prilikom fotografirala u krevetu, bez majice, a kosu je svezala u punđu.

Lady Gaga

Iako je poznata po ekstravagantnim kostimima i jakoj šminki, Lady Gaga u nekoliko je navrata pokazala kako izgleda kada na sebi nema ni trunke šminke.

Gigi Hadid

Manekenka Gigi Hadid, koju mnogi smatraju jednom od najljepših žena svijeta, također je pokazala kako izgleda bez šminke.

Jennifer Aniston

Glumica Jennifer Aniston na Instagramu je objavila fotografije na kojima pozira bez šminke i frizure. "OK, vlaga... Idemo", napisala je glumica uz fotografije kovrčave, bujne kose, a vidi se da na licu nema ni trunke šminke.

Kylie Jenner

Kylie Jenner izgradila je carstvo na make-upu, no i ona povremeno treba dan bez šminke. Sa svojim je fanovima podijelila snimku na kojoj nosi minimalno šminke, odjevena u pidžamu s uzorkom avokada.

Bella Hadid

Baš kao njena sestra Gigi, i Bella Hadid ponekad na Instagramu zna podijeliti fotke na kojima ne nosi šminku.

Adele

Pjevačica Adele prošle je godine na svoj rođendan objavila fotke bez šminke.

Hailey Bieber

Manekenka Hailey Bieber više se puta fotkala bez trunke šminke na licu, a jednom je prilikom otkrila i da je dugo mislila da nema kvalitete potrebne za uspjeh u manekenstvu.

"Ja nisam cura s piste i često sam se osjećala manje vrijednom od svojih prijateljica. Pogledajte Kendall, Bellu i Gigi... Sve tri su visoke i nose svaku reviju... Neko vrijeme sam se osjećala kao da ne mogu imati manekensku karijeru jer ne nosim revije", izjavila je Hailey.

Rihanna

Pjevačica Rihanna nekoliko puta je na društvenim mrežama pokazala kako izgleda u prirodnom izdanju.