John Cena (47) otkrio zašto ne želi imati djecu: Ne želim ulagati svoje vrijeme u to

Screnshoot: YouTube

John Cena, američki glumac i hrvač, nedavno je gostovao u podcastu Club Shay Shay te se s voditeljem dotakao teme roditeljstva. Objasnio je zašto smatra da to nije za njega, ali i ispričao je da je dugo razmišljao o toj temi koja je, kako kaže, dosta teška.

Ovaj 47-godišnji glumac objasnio je da ne želi imati djecu, ali da je to jako teško drugima za razumjeti jer mnogi vjeruju, kaže Cena, da smo tu samo zbog reprodukcije. "Svjestan sam koliko je ulaganja i odricanja potrebno da bih bio dobar roditelj", rekao je.

"Često sam tvrdoglav i sebičan"

"Strah me je jer sam često tvrdoglav i sebičan i pristupam svijetu s velikom znatiželjom. Zbog toga mislim da nisam spreman, niti da ću ikada biti spreman ulagati vrijeme koje je potrebno da budem dobar roditelj jer želim živjeti život ovako kako ga živim", bio je iskren glumac.

Dodao je i da osjeća kako još puno toga ima za napraviti i postići u životu te da mu je njegova supruga Shay Shariatzadeh, s kojom je u braku od 2020. godine, velika podrška u tome. Rekao je i da je jako puno pričao sa suprugom o roditeljstvu te da i ona razmišlja na način kao i on te da se po tom pitanju slažu od samog početka veze.

Smatra da svatko ima pravo živjeti kako želi

"Teško je pričati o tome s drugima jer vas odmah osude", rekao je John, ali i dodao da smatra da svatko ima pravo živjeti život kako želi. "Ovakvu odluku nisam donio na brzinu, razmišljam o tome od svoje 15. ili 16. godine i shvatio sam da je to najbolje za mene", priznao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.