John Newman dolazi ovog ljeta na festival u Umag

Foto: EPA

Britanska zvijezda pop i soul glazbe John Newman nastupit će na ovogodišnjem Sea Star Festivalu u Umagu, koji će se održati od 23. do 26. svibnja, a Newmanov koncert na rasporedu je drugog dana festivala, 24. svibnja.

Osim njega, na glavnoj će pozornici u laguni Stella Maris nastupiti i dosad najavljeni Ofenbach, Ian Asher, INIKO, ARTBAT, Hot Since 82, Deborah De Luca, Joker Out i Buč Kesidi. Newmanu će to biti drugi nastup u Hrvatskoj, a u srpnju stiže i na EXIT festival u Novi Sad.

Glazbi se vratio 2019.

John Newman jedan je od globalno najistaknutijih pop vokala današnjice. Pjesme koje su inspirirane ljubavnom tematikom i romantičnim odnosima Newman sam piše, sklada i aranžira.

Engleski kantautor publiku je osvojio singlom Love Me Again, na svojem debitantskom albumu Tribute iz 2013. godine. Nakon njega uslijedili su hitovi Come and Get It, 'Cheating, Losing Sleep, Blame, Fire in Me i dr.

Drugo je studijsko izdanje Revolve objavio 2015. godine, a nakon pauze i konačnog povratka glazbi 2019. je godine objavio EP 'A.N.I.M.A.L'.

Pročitajte više