Johnny Depp je u vezi s 33 godine mlađom Ruskinjom. Evo tko je ona

Foto: Profimedia

Holivudski glumac Johnny Depp (61) više nije samac. U vezi je s ruskom manekenkom i vlasnicom beauty centra Julijom Vlasovom, koja je od njega mlađa 33 godine. 

Uočeni su nedavno na helidromu u Londonu. Koračali su jedno pokraj drugog, a on je u ruci imao svoju akustičnu gitaru. Vidjelo se da se trude proći kroz helidrom što je prije moguće, no britanski fotografi bili su brži.

Tko je Julija Vlasova?

Britanski mediji pišu da je odrasla u ruskom gradiću Polevskoj, poznatom po rudnicima bakra, udaljenom 50 kilometara od Jekaterinburga. Njezina majka Galina još uvijek živi tamo. Ruski mediji pokušali su saznati od nje bilo kakvu informaciju o vezi njezine kćeri s Deppom, ali bezuspješno. 

Studirala je na dva fakulteta

Julijin otac Aleksander, koji je četiri godine mlađi od holivudskog glumca, služio je u sovjetskoj vojsci. Zahvaljujući njegovoj objavi kojom se pohvalio na društvenim mrežama, otkrilo se da je Julija studirala, a vjeruje se i diplomirala na elitnom Institutu za međunarodne odnose u Moskvi. Na fotografiji koju je objavio Julia stoji ispred fakulteta s diplomom u rukama.

"Ondje se školuju mnogi budući diplomati i članovi ruskih obavještajnih službi, ali i poduzetnici i vladini dužnosnici", prenosi Daily Mail.

Julia je studirala i na Sveučilištu Zapadne Češke u Plzeňu, a potom se zaposlila u jednoj češkoj tvrtki, otvorila vlastiti kozmetički salon i angažirala se kao influencerica.

Bila je finalistica međunarodnog natjecanja ljepote

Bila je finalistica međunarodnog natjecanja ljepote Miss Office 2021. godine u Moskvi, što joj je pomoglo u stvaranju manekenske karijere.

"Ona je jednostavna djevojka koja je sada stigla u Hollywood", riječi su njezine školske prijateljice koja je, nakon što se saznalo za romansu između manekenke i glumca, dala izjavu za novinsku kuću E1.

Julia je tri godine starija od Deppove kćeri 

Pažnju je privukla i činjenica da je Julia samo tri godine starija od Deppove kćeri, 25-godišnje Lily-Rose Depp.

Gdje su se upoznali?

Johnny Depp i Julia upoznali su se 2021. godine na međunarodnom filmskom festivalu Karlovy Vary. Osobe bliske Deppu tvrde da je veza ležerna i da se par viđa tu i tamo već dvije godine. Poznato je kako su se manekenka i Johnny Depp družili u srpnju 2022., na koncertu njegovog pokojnog prijatelja i glazbenika Jeffa Becka u Pragu, gdje je manekenka otvorila svoj kozmetički salon.

Ranije ove godine Juliju su pratitelji na društvenim mrežama ispitivali o njezinoj vezi sa slavnim glumcem, a ona je tad kratko odgovorila: "J.D. On je čovjek koji je nevjerojatno talentiran i inspirativan." Julia u posljednje vrijeme često boravi u Velikoj Britaniji, gdje Depp radi na novim filmskim projektima. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.