Nikita napustila Big Brother kuću, Antonio izvrijeđao Luciju: "Napiturana ženturačo"

Foto: RTL

VEČERAS je u Big Brotheru bilo prave drame. Lucija i Antonio osvojili su nagradnu večeru, ali nisu je iskoristili za ugodan razgovor nego su se usred jela počeli vrijeđati, a Nikita je svojevoljno napustila Big Brother kuću.

Lucija je jasno Antoniju dala do znanja koliko je iritira i rekla mu da joj se gadi, a on je nju nazvao napituranom ženturačom.

"Počeo si me iritirati, ali baš ono iritirati", rekla je Lucija i započela svađu epskih razmjera.

"Ti si jedno obično dijete, ja nisam ovdje došla tebe odgajati", rekla mu je na što je on nekoliko puta ponovio da je ona "premaloumna da bi nekog odgajala", a onda dodao da je "seksi kad se ljuti".

Nakon svađe on se zatvorio u ispovjedaonicu i nastavio piti govoreći da ga Splićanka podsjeća na bivšu curu, dok je Lucija otišla u sobu drugim stanarima. Tijekom jadanja Big Brotheru Antonio je priznao da mu teško pada apstinencija od marihuane.

"Pušio sam travu pun kurac", rekao je nesretno zaljubljeni mladić i potegnuo iz čaše.

Lucija se s druge strane boji da se neće prikazati kako je on nju provocirao, već samo dio u kojem ona njega vrijeđa.

Nikiti je, očito, dosta Big Brothera pa se pozdravila sa showom.

"Ušla sam u Big Brother kuću jer sam htjela probati nešto novo, htjela sam vidjeti kako taj famozni Big Brother funkcionira s unutarnje strane", kazala je sad već bivša stanarka Big Brother kuće.

Nikita je luksuzno zdanje napustila u ponedjeljak poslijepodne nakon što je istekao rok od 24 sata u kojem je imala pravo na promjenu odluke. Kaže, veseli je što će napokon vidjeti svoje voljene te dečka Dina kojeg je neprestano spominjala.

"Bilo je oscilacija u kući, boljih i lošijih trenutaka, ali ovo je jedno nezaboravno iskustvo i pamtit ću ga samo po pozitivnim stvarima", kaže Nikita te dodaje da se što prije želi vratiti svom starom životu. Otkrila je i tko joj je favorit:

"Orky je toliko neiskvarena i iskrena osoba. On nema maske, što misli to i kaže i apsolutno navijam za njega", kaže Nikita.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.