Josh Hartnett napustio je glumu prije 20 godina, sada je otkrio što je bio razlog

Foto: EPA

Josh Hartnett, poznat je po ulogama u Pearl Harbouru, Black Hawk Downu i romantičnoj komediji 40 Days and 40 Nights. Iako je pokazivao golem glumački potencijal u raznim žanrovima, na kraju nije ostvario karijeru kakvu su mu predviđali. U nedavnom intervjuu za Guardian, Hartnett je objasnio neke od razloga zašto je prije 20 godina odustao od glumačke karijere.

"Nije mi bilo svejedno"

"Pažnja koju sam dobivao u to vrijeme nije bila normalna. Bilo je raznih incidenata, ljudi su se pojavljivali na mom kućnom pragu i uhodili me", priznao je Josh. "Ne želim praviti sada veliku stvar od toga, ali tada mi nije bilo svejedno", rekao je te ispričao da se jedan nepoznati muškarac pojavio na vratima njegove obiteljske kuće s pištoljem u ruci. "Govorio je da je on moj otac", rekao je bivši glumac te dodao da je muškarac tada završio u zatvoru.

"Bilo je to neko čudno vrijeme, a ja nisam želio poslužiti kao primjer poznate osobe kojoj je neki ludi obožavatelj naudio", objasnio je. Uplašio se, kaže, da će Hollywood preuzeti kontrolu nad njegovim životom, a to nikako nije želio. 

Danas živi u Hampshireu, na jugu Engleske. U braku je s glumicom Tamsin Egerton s kojom se u tajnosti vjenčao 2021., nakon 10 godina veze. Imaju četvero djece čija imena nisu poznata javnosti te se svi zajedno brinu o velikom broju životinja koje imaju na imanju, uključujući nekoliko zamoraca, kokoši i koza.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.