Josip Drmić bio na modnoj reviji u Zagrebu, poveo je svog kućnog ljubimca

Foto: Igor Soban/PIXSELL

SINOĆ su se na modnoj reviji Atelier 2023. u Zagrebu okupila brojna poznata lica.

Između ostalih, došao je nogometaš Dinama Josip Drmić koji je na reviju poveo i svog kućnog ljubimca. Psa je tijekom revije držao u krilu, a u jednom mu je trenutku prstom pokazao da mora biti miran. S Josipom je na reviju stigla njegova prijateljica.

Inače, osim što se bavi sportom, 31-godišnji Josip se okušao i u glazbi. Krajem rujna prošle godine izbacio je novu pjesmu koju je producirao te sam za nju napisao glazbu i stihove. Ranije je objavio narodnjački duet s pjevačicom Oliverom Matijević koja se široj publici predstavila u showu Gospodin Savršeni. 

"Kao što mnogi znaju, ja sam netko tko je otvoren za sve. Pogotovo kad je muzika u pitanju, tad nema granica. Ovaj put sam u sasvim drugačijoj ulozi, ali sretan što sam dio ovog projekta! Htio sam nešto drugačije i ova pjesma je autobiografska, a samim time je i drugačija i posebna. Olivera i ja smo našu ideju pretvorili u stvarnost i napravili ovu pjesmu. Bilo je tu mnogo muke, ali na kraju mislim da smo dočarali poruku ove pjesme", objasnio je tad.

Osim Josipa, sinoć su na modnu reviju došli i Tihana Harapin Zalepugin, glumac Mislav Čavajda, Dino Bubičić, Branka Donassy...

Pročitajte više