Josipa Pavičić nakon prekida progovorila o ljubavi: Kada se dvoje voli...

Foto: Instagram

JOSIPA PAVIČIĆ prekinula je s ginekologom Markom Kisićem početkom prosinca, a sad se na svom Instagramu oglasila na temu ljubavi.

"Kada se dvoje vole, među njima se nešto pokreće, teče, razvija, raste i cvjeta. Kada se dvoje vole, oni žive u magiji, auri i njihove vibracije stalno dopiru do onog drugog. I kada su fizički kilometrima udaljeni. Između dvoje koji se vole nema zidova, vrata, prozora ni zastora; oni jesu dvoje, a ipak nisu dvoje, istodobno su i jedno", napisala je u opisu selfija objavljenog na svojem Instagramu.

"Kada voljenu osobu držimo za ruku, promatrajmo treperi li ruka toplinom, ima li vibracije i pulsiranja, teče li energija našem voljenom biću... jer kad se dvoje vole njihovi su izvori odvojeni, ali se ulijevaju u isti ocean", dodala je.

Josipa je s Markom Kisićem bila u vezi od jeseni 2020. godine, a o prekidu se počelo šuškati početkom prosinca nakon što je s Instagrama izbrisala sve fotografije na kojima je pozirala u njegovom društvu te ga je prestala pratiti na toj društvenoj mreži. Razlozi prekida nisu poznati, a Josipa je nekoliko dana nakon što je priča izašla u javnost poslala znakovitu poruku objavom na Instagramu.

"Ako ne znaš cijelu priču, šuti. Možda ću vam je ispričati. Jednog dana", poručila je tada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.