Josipa Pavičić pohvalila se fotkama iz Dubaija: Nitko nije vrijedan da uništi naš mir

Foto: Instagram

JOSIPA PAVIČIĆ na Instagramu je objavila nekoliko fotografija iz Dubaija. Pohvalila se i da je posjetila pustinju te je na pijesku pozirala u laganim bijelim hlačama i topu.

"I na ulici i na tržnici, okruženi svim vrstama nemira i buke, budimo i ostanimo sasvim tihi. I onda kad nas netko ljuti, vrijeđa ili pokušava izazvati, duboko u nama nalazi se mir, nešto u nama ostaje netaknuto. To znači da smo uspjeli jer najveće bogatstvo koje čovjek može ostvariti u ovom zemaljskom životu jest postizanje unutarnjeg mira. Baš nitko i ništa nije vrijedno da uništi naš unutarnji mir", poručila je Josipa.

Kasnije je objavila i dvije fotografije ispred hotela Burj Al Arab te se ponovno oglasila znakovitom porukom.

"Naša iskustva uvijek reflektiraju naša unutarnja vjerovanja. Osvrnimo se na svoje životne situacije i saznat ćemo koja uvjerenja nosimo u sebi. Neka od naših vjerovanja su prekrasna i s njima tečemo kroz život, a neka su negativna i zastarjela i sputavaju nas u mnogočemu.

Kada prepoznamo, osvijestimo i maknemo ona uvjerenja kojima se uništavamo, blokiramo i gazimo, dobit ćemo nagradu - preporod i cvjetanje svoga života", napisala je.

Inače, nakon što je u prosincu prošle godine prekinula vezu s ginekologom Markom Kisićem, Josipa nerijetko objavljuje razne poruke na društvenim mrežama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.