Jude Law britansku fotografkinju brutalno udario šakom u glavu

NAJVEĆI zavodnik među britanskim glumcima, 36-godišnji Jude Law, prošli tjedan svoju naglu ćud demonstrirao je jednoj fotografkinji udarivši je šakom ravno u lice. Incident prikladniji redovima crne kronike dogodio se ispred poznatog i trendi londonskog restorana Automat, u kojem se Lowe, netom prije šakatanja, družio s Jay-Z-jem, Leonardom DiCapriom i Michelle Williams.

Udarena fotografkinja Telegraphu je ispričala da je Lawa, nakon što je izašao iz restorana, krenula fotografirati, nakon čega je poznati glumac nasrnuo na nju, i to ispred njezinih kolega. "Još uvijek ne mogu vjerovati da me Jude Law udario. I to namjerno, vidjela sam u njegovim očima. Udario me u lice. Bio je to pravi udarac, stvarno bolan", ispričala je Harsha Gopal, a prisutni znatiželjnici i namjernici su njezinu priču policiji potvrdili.

Zaslijepljen od bliceva?

Nakon što je nesretna fotografkinja objavila da će zadovoljštinu potražiti na sudu, javio se i Lawov odvjetnik s glumčevim objašnjenjem. "Sve su to potpune gluposti. Incident je bio slučajnost. Jude je prilikom izlaska iz restorana bio zaslijepljen blicevima te je automatski raskrilio ruke i zabunom udario fotografkinju. Ispričao se i otišao", tvrdi, ali Harsha Gopal ne odustaje.

"Bravo, Jude, upravo si udario curu!"

"Ne može reći da je bio zaslijepljen blicevima jer me udario nakon fotografiranja", tvrdi, a osim fotografkinje, u šoku su ostali i njezini kolege s ove klasične celebrity sačekuše: "Bravo, Jude, upravo si udario curu", navodno su mu dovikivali, ali bezuspješno - glumac, kažu, nije ni okom trepnuo.

Novi britanski IT par


Glumac omiljen među tabloidima stupce istih dosad je uglavnom punio svojim burnim ljubavnim životom - prošle godine paparazzi su ga uhvatili kako drpa kći Roda Stewarta, ali i u društvu 20-godišnje Lily Cole, manekenke koja je britanskoj javnosti relativna nepoznanica.

Iako je u modnom svijetu poznata od ranih tinejdžerskih dana, Lily Cole nije "stalna stanovnica" žutih tiskovina, pa se o njezinom privatnom životu dosad malo znalo. Njezini prijatelji kažu kako ljepotica ne želi, poput mnogih kolegica, postati tabloidski materijal pa nerado priča o privatnom životu i kloni se "mondenih" londonskih mjesta na kojima Amy Winehouse mlati obožavatelje, Kate Moss posrće pijana, a Pete Doherty bježi od utjerivača dugova.

Kralj nevjere i privatnih ekscesa u vječitoj akciji

Za razliku od Lily, Jude Law je itekako omiljen kad su u pitanju tabloidi - njegov ljubavni život već je godinama u središtu interesa javnosti, a zbog svojih je ljubavnih "pothvata" izgubio pozitivne bodove u očima obožavatelja. Godine 1997. vjenčao se s glumicom Sadie Frost, s kojom ima četvero djece, a par se zbog "neslaganja" razveo 2003. godine. Mirni obiteljski život zamijenili su tulumi i ljubovanje s brojnim poznatim ljepoticama, među kojima je i glumica Sienna Miller. Njihova veza bila je iznimno medijski praćena, a završila je Judeovim preljubom. Nedavno je uhvaćen kako se nasred kluba ljubi s Kimberly Stewart, kćerkom Roda Stewarta, ni to je, prema riječima protagonista, bila tek "neformalna zabava".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.