Bivši suprug Jennifer Aniston na Oscar afterpartyju službeno potvrdio vezu s glumicom

Foto: Profimedia

Američki glumac Justin Theroux, bivši suprug Jennifer Aniston, na Vanity Fair partyju nakon Oscara potvrdio je vezu s 23 godine mlađom glumicom Nicole Brydon Bloom. O njihovoj vezi šuška se već mjesecima, no oni se o tome nisu oglašavali.

Ovo je prvi put da su na javni događaj došli zajedno. Raspoloženo su pozirali na crvenom tepihu pred fotografima. Usput su se i modno uskladili. On je odjenuo crno odijelo, a ona usku haljinu iste boje.

Par se navodno počeo viđati prije godinu dana. U listopadu prošle godine snimljeni su tijekom šetnje parkom u Washingtonu. Držali su se za ruke. 

Justin želi da njegov ljubavni život bude privatan

Par se upoznao na Netflixovom događanju u njujorškom klubu Zero Bond. Ljetos su ih paparazzi snimili kako se ljube na večeri u restoranu Altro Paradiso u njujorškoj četvrti Soho.

Da je riječ o ozbiljnoj vezi govori to da je Justin s novom djevojkom, njezinom majkom Melanie Bloom i očuhom Davidom McNultyjem bio na večeri u New Yorku. 

"Želim da sve moje veze odsad funkcioniraju unutar moja četiri zida, u kojoj god se sobi nalazio", rekao je Justin u svibnju prošle godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.