U krevetu s Lasagnom: Nakon pobjede sam u krevetu gledao The Office

Video: šta će oni

Kakvi su dojmovi Baby Lasagne nakon pobjede na Dori? "Osjećao sam se kao da ću zaplakati, onda sam se bacio na Elizabetu. Ne znam zašto suze nisu krenule van, ali jesu kada sam došao na press-konferenciju."

Naš Josip Bošnjak (šrngknusdp i šta će oni) među prvima je odradio intervju s Markom Purišićem nakon što je doznao da putuje u Švedsku na Eurosong. Što je sve pobjednik Dore ispričao, pogledajte u videu.

Još nije svjestan svoje popularnosti

Lasagna, unatoč svim pozitivnim komentarima uoči finala, nije vjerovao u pobjedu.

"Netko mi je rekao da nam treba 8 bodova za pobjedu. Mislio sam si: 'Što ako bude 6?' Onda se netko izderao 120, ja si mislim, da, sigurno 120. I u tom trenutku Duško govori 200 i nešto. Show", rekao je Lasagna. Nakon pobjede na Dori otišao je u hotelsku sobu i gledao - The Office.

Kaže da njegovo putovanje na Dori zvuči filmsko - od rezerve do pobjednika. "Još nisam osjetio da sam napravio neki utjecaj na klinca koji sjedi sam i piše pjesme za računalom. Ako jesam, drago mi je", kaže Marko. 

"Imam osjećaj da ljudi i dalje ne znaju tko sam, ne bih mislio da će me netko prepoznati u trgovini. Ali očito sam u krivu. Trebam stati i osvrnuti se na to što se dogodilo", govori pjevač.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.