"Kad ti Hrvati prodaju muda pod bubrege": Bosanci si ne mogu priuštiti odmor u Hrvatskoj, a vi?

Ilustracija: Instagram

ZA GRAĐANE BiH ljetovanje u Hrvatskoj je preskupo, barem sudeći po anketi portala source.ba, uz tekst pod naslovom "Kada ti Hrvati prodaju mu** pod bubrege: sat parkinga 10 eura, apartmani oko 50 eura, obični jeftini obrok 15 eura". Kao prihvatljiviji izbor za svoje građane navode Crnu Goru, a napominju i kako sve više Bosanaca ljetuje u Turskoj.

Pitamo vas isto pitanje, je li ljetovanje u Hrvatskoj i za vas preskupo? 

Kako države EU propisuju određeni iznos koji morate imati prilikom ulaska u državu, napominju da se u Hrvatskoj taj iznos kreće između 35 i 70 eura. No, dodaju i kako dosad nisu zabilježeni ozbiljniji slučajevi provjere novca na graničnim prijelazima kad je u pitanju Hrvatska.

Hrvatska kao Monte Carlo

Kad su u pitanju aranžmani, napominju kako su cijene zaista visoke. Osim apartmana, visoke su im cijene parkinga, ali i hrane. 

Za primjer su uzeli i manje i skromnije mjesto od Dubrovnika - Gradac. "Iako nije skupocjen kao Dubrovnik, teško da ćete ijedan apartman pronaći ispod 40 eura. Ipak, neki od najskupocjenijih apartmana u ovom gradiću koštaju maksimalno 200 eura, što je vrlo rijetko. Uglavnom se cijene apartmana kreću između 40 i 70 eura. Sobe u ovom gradu se kreću od 15 pa do 50 eura po osobi (jedan dan)", pišu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.