Gluhi oskarovac oduševio fanove Super Bowla izvedbom himne na znakovnom jeziku

Screenshot: Twitter

FANOVI Super Bowla ne prestaju hvaliti nastup Oscarom nagrađenog glumca Troya Kotsura, koji je izvodio američku himnu na znakovnom jeziku paralelno s country pjevačem Chrisom Stapletonom.

Gluhi oskarovac oduševio je gledatelje Super Bowla, koji komentiraju da je glumac rasturio svojom izvedbom Spangled Banner na znakovnom jeziku.

"Svi ovo moraju vidjeti", napisao je tviteraš uz objavu videa, a drugi su se složili s njim, dok je jedna tviterašica upitala: "Kako je ovo uspio? Gluhonijem je i prati pjesmu! Tako dobro!"

Jedan joj je tviteraš odgovorio kako je uvriježena praksa da u pozadini stoji još jedan prevoditelj koji mu znakovnim jezikom tumači himnu, a onaj koji nastupa potom je prevodi publici.

Gledatelji hvale nastup

"Ovo je bilo izvanredno na svakom nivou. Hvala vam što ste podijelili ovu predivnu izvedbu", napisala je jedna tviterašica, a mnogi su se požalili da nisu mogli vidjeti izvedbu u cijelosti zbog odluke režisera FOX kanala.

"Užasna obrada nacionalne himne od Foxa. Nisu mogli imati posebnu kameru usmjerenu prema njemu, a ne da vidimo samo dvije sekunde njegove izvedbe? Tako razočaravajuće", požalio se jedan tviteraš.

Prvi gluhonijemi oskarovac

54-godišnji glumac iz Arizone prvi je gluhi muškarac koji je dobio Oscara, a osvojio je zlatni kip 2021. za najbolju sporednu ulogu Franka Rossija u filmu Coda. Glumac je uoči Super Bowla izjavio da je počašćen što će nastupiti na američkom spektaklu.

Inače, američka himna nije jedina izvedba na ovogodišnjem Super Bowlu koja je bila popraćena na znakovnom jeziku. Rihannin nastup također je bio dostupan na znakovnom jeziku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.