"Kao bračni par": Fanovi sprdaju Damona i Afflecka zbog njihovog prijateljstva

Foto: Profimedia

FANOVI zadirkuju Matta Damona jer je dvaput spomenuo svog dugogodišnjeg prijatelja Bena Afflecka dok je govorio o svoja četiri omiljena filma - a obožavatelji su oduševljeni "zdravom" vezom ovog dvojca.

Njihovo prijateljstvo započelo je još u srednjoj školi i izdržalo je test vremena - glumci su u jednom trenutku čak dijelili bankovni račun za financiranje odlaska na audicije dok su pokušavali uspjeti u Hollywoodu.

Ben i Matt često su bili na naslovnicama zbog bliskog odnosa. Stalno hvale jedan drugoga, a Damon je nedavno spominjao Afflecka dok je govorio o najdražim filmovima.

Tijekom intervjua za Letterboxd, Matta su pitali koja su mu četiri omiljena filma. "O moj bože, to je stvarno, stvarno teško, pa ću reći Kumovi, jedan i dva", naveo je.

Fanovi pišu: Oni su Chandler i Joey

"Ben i ja smo oduvijek voljeli Midnight Run pa želim izdvojiti i komediju. Bio sam na otvaranju Pulp Fictiona u Mannovom kineskom kazalištu 1994.", dodao je.

"U petak navečer, Ben i ja smo bili tamo zajedno, bilo je kao na rock koncertu. To je definitivno bio vrhunac mog filmskog života", istaknuo je.

53-godišnji glumac zatim je Ralje naveo kao svoj četvrti omiljeni film. Obožavatelji nisu mogli obuzdati oduševljenje prema bliskoj vezi ovog dvojca.

"Zvuče kao bračni par", "Oni su Chandler i Joey iz stvarnog života", "Njihovo prijateljstvo je sve", samo su neki od komentara na X-u (bivšem Twitteru).

Pročitajte više