Karađorđevići objavili fotke s bebom, Britanci ih odvratno izvrijeđali pa razbjesnili Srbe

Screenshot: Youtube/Daily Mail

SRPSKI kraljevski par Danica i Filip Karađorđević objavili su fotke s novorođenim sinom Stefanom koje su prenijeli i svjetski mediji.

Čitatelji britanskog Daily Maila izrazili su svoje ne baš laskavo mišljenje o kraljevskoj obitelji, a zaista ružan način na koji su komentirali kraljevsku obitelj razbjesnio je mnoge Srbe.

FOTO Prvo kraljevsko vjenčanje u 100 godina: Srpski princ Filip oženio princezu Danicu

"Nova kraljevska beba! Princ Filip i princeza Danica slave rođenje sina Stefana", prenio je Daily Mail uz opis slavlja i nekoliko fotografija, a ispod članka je uslijedila prava salva uvreda na račun novopečenih roditelja, ali i bebe.

Dok su se neki sprdali s činjenicom da je Srbija predstavljena kao kraljevina, drugi su se pozabavili kritiziranjem njihovog izgleda.

"Krune su im lažne kao i njihovo kraljevstvo. Ovo je sprdnja", "Ona izgleda kao Frankensteinova mlada", "Takozvanoj princezi treba bolji grudnjak", "Imala je najružniju vjenčanicu koju sam ikad vidio", "Ona izgleda čudno, a beba ima golemu glavu","Netko je zaboravio posjetiti kraljevskog zubara", "Srpska princeza liči na Shrekovu ženu", samo su se nizali neumjesni komentari.  



Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.