Katarina Radivojević konačno priznala vezu sa slavnim američkim glumcem

Foto/Screenshot: Splash/YouTube

JEDNA od najpoznatijih i najseksepilnijih srpskih glumica Katarina Radivojević, koju domaća publika zna iz serije "Najbolje godine", priznala je ono o čemu se u srpskim i svjetskim medijima već godinama šuška. Katarina je godinama bila u vezi s Beniciom Del Torom, prenosi srpski Blic.

Nakon preseljenja u Ameriku mnogi su nagađali da bi razlog, osim karijere, mogla biti i ljubav o kojoj se pričalo u Hollywoodskim krugovima. Glumica je nedavno za srpsku Gloriju konačno potvrdila sve te navode. 
 
 
 
"Moje pravilo glasi da svoju intimu čuvam za sebe, i to će zauvijek biti tako. U pitanju je velika ljubav s moje strane, ali ja u ljubavi uvijek dajem sve od sebe", opisala je vezu s poznatim američkim glumcem. Njihova ljubav je gotova priča, a Katarina je komentirala i razloge prekida.
 
"Ono o čemu maštam i danas je da imam normalnu, zdravu, zaokruženu obitelj. Ne želim odnos s kompromisima. Znala sam što hoću u tom trenutku i htjela sam kompletnu priču, sve ili ništa. Kad sam shvatila da je to nemoguće, nastavila sam dalje", objasnila je lijepa glumica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.