Kate Hudson pozirala u toplesu, reakcija njenog brata postala hit

Foto: Instagram/EPA

AMERIČKA glumica Kate Hudson iznenadila je svoje fanove i pratitelje na društvenim mrežama fotkom na kojoj je pozirala u toplesu dok ispija jutarnju kavu. Hudson je pozirala bez šminke, duga plava kosa joj je prekrila gole grudi, a uz fotku je napisala: "Sunce je izašlo."

Iznenađenje je tim veće što Kate Hudson, iako je poznata po ljepoti, nema običaj stavljati golišave fotke na osobni profil na Instagramu.

"Brat to ne bi trebao komentirati"

I dok su njeni pratitelji uglavnom bili oduševljeni ovim opuštenim izdanjem, brojne je pozitivne komentare zasjenio onaj njenog brata, glumca Olivera Hudsona. Oliver je na fotku napisao samo: "Ne."

Njegov je komentar izazvao brojne reakcije: "Hej buraz, zar nisi čuo... njeno tijelo, njen izbor", "Da, i žene se trebaju osjećati lijepo", "Ups, zar nisi znao da ona ima grudi", "Zapravo, brat ovo ne bi trebao komentirati. Ne bi trebao ni gledati", "Mislim da si nadglasan."

Kate i Oliver su djeca glumice Goldie Hawn i pjevača Billa Hudsona, a roditelji su im se razveli tijekom djetinjstva. Sestra i brat su u dobrim odnosima, a Kate je jednom prilikom izjavila: "Imamo zanimljivu dinamiku. Imali smo uzbudljivo djetinjstvo i bez obzira na to koliko je sukoba bilo, uvijek smo bili bliski."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.