Kći Aleca Baldwina pozirala u toplesu: "Ovo je za one koji prijavljuju moje fotke"

Foto: Profimedia

MANEKENKA Ireland Baldwin sve češće objavljuje golišave fotografije koje su joj s Instagrama uklonjene zbog neprimjerenosti.

Krajem prošle godine potvrdila je i kako očekuje prvo dijete, a nedugo prije toga odlučila je krenuti "ispočetka". Ošišala je svoju dugu kosu, obrisala stare fotografije i promijenila ime svog profila na društvenoj mreži. Maknula je prezime svog oca te stavila u opis da je spisateljica. Kći glumačkih legendi Kim Basinger i Aleca Baldwina sada se obračunava s "hejterima".

"Ponovno objavljujem fotografije neprimjerene za djecu mlađu od 13 godina jer me volite prijavljivati", napisala je trudna Ireland uz niz fotografija na kojima pozira u raznim odjevnim kombinacijama. Na jednoj od njih je u trapericama, odnosno toplesu, a upravo zbog ovakvih objava ju je ranije kritizirao i njen otac.

Inače, manekenka očekuje prvo dijete s glazbenikom RAC-om (38), a sretnu vijest otkrila je fotografijom s ultrazvuka početkom siječnja. Oni žive u Oregonu, a vjeruje se kako su zajedno više od godinu dana.

Podsjetimo, holivudske zvijezde Alec Baldwin i Kim Basinger vjenčali su se 1993. godine, a 1995. na svijet im je stigla kći Ireland Basinger Baldwin. Pet godina kasnije par se odlučio razvesti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.