Kći Bena Afflecka zbog bolesti stalno nosi masku: "Medicina nema uvijek odgovore"

Foto: Profimedia

Violet Affleck, 18-godišnja kći Bena Afflecka i Jennifer Garner, progovorila je o medicinskom stanju koje je utjecalo na njezin život.

Tinejdžerica je iznosila javni komentar na sastanku Nadzornog odbora okruga Los Angeles, gdje je u videu podijeljenom na platformi X iznijela strastven apel. Affleck, koja nosi masku, započela je predstavljanjem: "Violet Affleck, stanovnica Los Angelesa, glasačica prvi put i imam 18 godina.

Zarazila sam se postvirusnom bolešću 2019. Sada sam dobro, ali sam se iz prve ruke uvjerila da medicina nema uvijek odgovore na posljedice čak ni bezopasnih virusa", rekla je 18-godišnjakinja i dodala da je pandemija covida-19 to dodatno pooštrila.

"Jedna od deset infekcija dovodi do dugog covida, koji je razarajuća neurološka i kardiovaskularna bolest te može oduzeti ljudima sposobnost rada, vida, kretanja, pa čak i razmišljanja. Pozivam na dostupnost maski, filtracije zraka i dalekog UVC svjetla u državnim ustanovama, uključujući zatvore i pritvorske centre, kao i na zahtjeve za maskama na medicinskim fakultetima u zemlji", rekla je.

Affleck je najstarije od troje djece Garner i Bena Afflecka, koji su se vjenčali 2005. godine, a razveli 2018. Još imaju kćer Seraphinu (15) i sina Samuela (12).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.