Kći Brucea Willisa progovorila o njegovom stanju: Naši posjeti ispunjeni su ljubavlju

Foto: Instagram

Glumac Bruce Willis se prije dvije godine povukao iz javnosti nakon što su mu dijagnosticirane afazija i frontotemporalna demencija. S vremena na vrijeme njegova obitelj podijeli s javnosti kako se glumac osjeća. Sada je to napravila Tallulah Willis, glumčeva kći.

Tallulah je za E! News rekla kako se Bruce "osjeća isto, što je u njegovoj situaciji dobro". "Naši posjeti imaju toliko puno ljubavi i mislim da to nadmašuje sve", dodala je.

Rekla je i kako cijelu obitelj održava to što "mogu imati vezu" s Bruceom. "Znam da on zna koliko ga volim. Znam koliko on mene voli i znam koliko voli sve nas", poručila je ona. Iako je Bruceovo stanje teško palo cijeloj obitelji, Tallulah kaže kako je upravo to "stvorilo mogućnost za više ljubavi između njih".

Od čega boluje Bruce Willis?

Frontotemporalna demencija je rijetka vrsta demencije koja uzrokuje probleme s ponašanjem i govorom. Ponekad se naziva Pickova bolest ili demencija frontalnog režnja. Prvi vidljivi simptomi su promjene osobnosti i ponašanja te poteškoće s govorom. Ova vrsta demencije se odnosi se na frontalni i temporalni režanj mozga, na kojima nastaju oštećenja uslijed bolesti. Nije poznato što ju uzrokuje, no često postoji genetska komponenta.

"Znala sam duže vrijeme da nešto nije u redu"

Tallulah je i prije govorila o počecima njegove bolesti i znakovima koji su se tada javljali, a koje su ignorirali svi članovi obitelji.

"Znala sam da nešto nije u redu duže vrijeme. Započelo je nekom vrstom nejasnog reagiranja, što je cijela obitelj pripisala holivudskom gubitku sluha", ispričala je Tallulah i dodala da su mu često znali govoriti da nešto kaže glasnije, a za sve su krivile film Umri muški. Uskoro je Tallulah počela smatrati da su njegove reakcije na okolinu znak da mu više nije zanimljiva pa joj je sve postalo, kako ona tvrdi, osobnije.

Otkrila je i kako je izbjegavala znakove njegove bolesti te da nije ponosna zbog načina na koji ih je poricala. Navela je i da je još jedan od razloga zašto je cijelu situaciju ignorirala to što se i ona u isto vrijeme borila s teškim poremećajima, uključujući anoreksiju.

"Moj se otac potiho borio"

"Dok sam se ja borila s dismorfijom i pričala o njoj na Instagramu, moj otac se potiho borio", rekla je te otkrila da ju je ubrzo sustigla misao da joj otac neće moći pričati na vjenčanju u budućnosti.

Njoj je dijagnosticiran autizam

U ožujku ove godine otkrila je da joj je dijagnosticiran autizam prošlog ljeta. Objavila je snimku sebe i oca dok su zajedno pozirali na crvenom tepihu glumčeva filma The Whole Ten Yards iz 2004. godine, u kojem je i ona kao 10-godišnja djevojčica glumila.

"Reci mi da si autističan bez da mi kažeš da si autističan", napisala je uz video na kojem glumac odgovara na pitanja novinara, a ona ga dira po glavi. "Zapravo je ovo prvi put da sam javno podijelila svoju dijagnozu. Saznala sam prošlog ljeta i to mi je promijenilo život", dodala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.