Kći najbogatije Hrvatice otkrila: "Mama mi je s 18 dopustila da pušim i dečke dovodim doma"

Foto: Instagram

TAMARA Ecclestone svoju kći Sophie odgaja u nevjerojatnom bogatstvu, ali sama Tamara odrasla je u puno drugačijem okruženju. Kći Bernija i Slavice Ecclestone tvrdi da nikad nije primjetila da su njezini roditelji bogati te da su živjeli prosječnim životom.

 "Moj otac se ne voli razbacivati bogatstvom. Nisu me vozili u školu u Lamborghiniju. Imali su prosječan obiteljski auto, mislim da je bio Audi, a kuća u kojoj sam odrasla bila je puno manja od ove u kojoj sad živim", rekla je Tamara i dodala da je tata Bernie bio jako strpljiv, dok je Slavica stalno vikala.

"Tata nas nije tretirao kao princeze, ali uvijek smo mu se mogle obratiti. Bio je jako nježan prema nama. Kad god bih imale neki problem - prekid s dečkom ili bilo što slično - mogle smo tražiti njegov savjet i uvijek nas je saslušao. Mama bi uvijek vikala zbog nečega, a on ju je smirivao. Nisu uopće bili strogi i s mamom smo bile iskrene. Smjela sam pušiti pred njima s 18 godina i već tad su moji dečki smjeli prespavati kod nas. Njoj je samo bilo važno da joj ne lažemo", rekla je Tamara i priznala da ju je jako pogodio razvod njezinih roditelja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.