Kći najbogatije Hrvatice pokazala unutrašnjost svoje luksuzne kuće s 14 spavaćih soba

Foto: Instagram

KĆI najbogatije Hrvatice Slavice Ecclestone, Petra Ecclestone, na Instagramu je podijelila snimku svojeg luksuznog doma u Londonu i pokazala kako izgleda njegova unutrašnjost. 

Kuća poznata pod nazivom Sloane House izgrađena je krajem 18. stoljeća u georgijanskom stilu i slovi kao najatraktivnija u britanskoj prijestolnici. 

"Trebalo mi je pet godina da završim uređivanje doma koji apsolutno obožavam. Zaista se nadam da ćete uživati, trebalo mi je puno hrabrosti i uvjeravanja da napokon dopustim snimanje. Iskreno rečeno, zaista sam uživala u ovome", napisala je Petra uz objavljeni video.

Za časopis Architectural Digest ispričala je da joj je bilo potrebno pet godina da kuću uredi onako kako je zamislila.

"Kopali smo 15 metara duboko. Gradilo se gore i dolje kako bismo na imanju imali sve što je potrebno. Imamo bazen, teretanu, spa, hamam, salon, dječju igraonicu, teren za skvoš i kućno kino. Kuća je imala veliki potencijal da postane imanje koje oduzima dah", ispričala je Petra, koja je Sloane House kupila po cijeni od 80 milijuna dolara, a u obnovu je uložila 34 milijuna dolara. Također, kuća ima 14 spavaćih soba.

No trenutno sa zaručnikom Samom Palmerom i djecom živi u Brentwoodu u Los Angelesu, pa razmišlja o prodaji britanskog imanja na kojem je boravila veći dio pandemije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.