Kći poznatog glumca sedam godina živjela kao kobila: "Galopirala sam i pasla travu"

Foto: Facebook

KATE HAVORD, kći pokojnog glumca Conrada Phillipsa poznatog po ulozi Williama Tella u "Avanturama Williama Tella" tvrdi da je od svoje šeste do 13. godine živjela kao konj.

Danas 47-godišnja Kate radi kao terapeutkinja, a tvrdi da se kao dijete voljela pretvarati da je konj pa je nosila uzde, galopirala i jela travu. Čak si je izradila grivu, rep, kopita i potkove s kojima je pozirala za britanske medije.

Odrasla je na farmi u Škotskoj, gdje je mogla trčati koliko je htjela. Kako kaže, "duh konja" ušao je u nju kad je pobijedila u školskoj utrci na sve četiri.

"Bilo je kao da je duh konja ušao u mene, osjećala sam se slobodno i snažno, a euforiju je pojačala pobjeda u utrci. Otad sam svaku priliku iskoristila da se pretvaram da sam konj", ispričala je i dodala da danas shvaća da je to bio dječji način nošenja sa stresom.

I njena se mlađa sestra kasnije pretvarala da je konj, a zajedno su smislile 32 konjske osobnosti kojima su dale imena. Ona je u vrtu svojih roditelja grickala cvjetove brokule, komorač i travu, a njenu dječju igru na kraju je prekinuo njen otac.

"Galopirala sam susjedovim prilazom kad je otac došao do mene i rekao mi svojim šekspirijanskim, glumačkim glasom 'dođe vrijeme, draga moja, kad svaka mlada dama mora odložiti svoje potkove'", ispričala je, dodavši da je tada njeno djetinjstvo završilo.

Danas vjeruje da je glumeći konja bježala od stvarnosti, u kojoj je otac zbog uloga mjesecima izbivao od kuće, a potom se i razbolio. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.