Kći Saše Kopljara: Nosila sam reviju za Dior, ali ne zato što mi je tata poznat

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL/PIXSELL

KĆI poznatog hrvatskog voditelja Saše Kopljara Ariana Kopljar bavi se manekenstvom, a 2016. godine nosila je reviju kuće Dior zajedno s Bellom Hadid.

Od tada Ariana niže uspjehe u karijeri, a sada je progovorila i o tome kakav je osjećaj imati poznatog tatu dok se istovremeno trudi stvoriti ime za sebe.

"Svi znaju tko je Saša Kopljar"

"Mnogi ljudi koji nisu do kraja upoznati sa svijetom manekenstva mogli bi pomisliti da su me modne kuće  primijetile zbog oca, a i ne bi u potpunosti bili u krivu kada bi u pitanju bio rad na hrvatskom tržištu, gdje gotovo svi znaju tko je Saša Kopljar", rekla je za Story.

"Ali mjesta u kojima sam ja do sad radila su London i centar mode Milano, gradovi u kojima me nitko ne može povezati s mojim ocem, nisam dobila šansu hodati za najveću francusku modnu kuću Dior zato što mi je tata hrvatski televizijski voditelj", dodala je.

Kaže kako je otac u svemu podržava.

"Imam najbolje roditelje koji me podržavaju u svemu što me zanima, čime se bavim i čime bih se voljela baviti. Njima je taj svijet jako zanimljiv i znam da bi bili jako ponosni kada bi vidjeli da jednoga dana uspijem biti dio toga."

Majka joj često daje savjete

"Moja majka je jako pametna žena, zna puno toga i često mi dijeli jako dobre savjete koje ja, kao jako tvrdoglava osoba, često ignoriram jer mislim da ja jedina znam što je najbolje za mene, ali s druge strane znam da mi želi najbolje pa neke savjete i poslušam kao što je na primjer dobra hidratacija kože i iznutra i izvana", dodala je.

Naglasila je kako joj je sada ipak najvažnije završiti studij.

"Nakon toga ćemo vidjeti što budućnost nosi"; zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.