Majka joj prešutjela istinu. Evo kako je kći slavnog rokera saznala tko joj je otac

Foto: Profimedia

Pjevačica i glumica Liv Tyler proslavila je početkom srpnja 47. rođendan. Svjetsku slavu postigla je ulogama u filmovima Armageddon i trilogiji Gospodar prstenova. Kći je pjevača rock benda Aerosmith, Stevena Tylera i bivšeg modela i glazbenice Bebe Buell. 

Liv nije znala tko joj je biološki otac

Do svoje 10. ili 11. godine, Liv je živjela u uvjerenju da joj je otac rock glazbenik Todd Rundgren. Naime, njezina majka je od 1972. do 1979. bila u vezi s Toddom. Međutim, 1976. ostala je trudna u kratkoj i prolaznoj vezi koju je imala sa Stevenom Tylerom. Rodila je 1977. godine, dajući kćeri ime Liv Rundgren i tvrdeći da je Todd Rundgren biološki otac jer je Tyler imao problema s ovisnošću.

Liv je za People Magazine 1992. rekla: "Todd je moj duhovni otac. Volim ga". Do tada su Rundgren i Buell prekinuli svoju vezu, ali Rundgren je unatoč tome potpisao rodni list i ponašao se kao Livin otac i plaćao njezino obrazovanje.

Istina je izašla u javnost nakon što je promijenila prezime

Liv je upoznala Stevena Tylera 1987. godine te uvidjela veliku fizičku sličnost između njega i sebe. Kad je pitala majku, tajna je otkrivena. Istina o Tylerovom očinstvu nije postala javna sve do 1991., kada je promijenila svoje prezime iz Rundgren u Tyler, ali je Rundgren zadržala kao srednje ime.

Liv i Steven s vremenom su se zbližili i surađivali profesionalno

Otkako su saznali istinu o njezinu očinstvu, Liv i Steven razvili su blizak odnos. Također su surađivali profesionalno, jednom kad se pojavila u Aerosmithovom spotu za pjesmu Crazy 1993., a drugi put kad je Aerosmith izvodio pjesme u filmu Armageddon (1998.), u kojem je Liv glumila.

Sa svojim očuhom je i dalje bliska

Tyler i dalje održava blizak odnos s Rundgrenom. "Tako sam mu zahvalna, imam toliko ljubavi prema njemu. Znate, kad me grli, osjećam se kao da mi je tata. A on je vrlo zaštitnički nastrojen i jak", izjavila je jednom prilikom za strane medije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.