Kći Vitomire Lončar zablistala na dodjeli Nagrada hrvatskog glumišta

Foto: Instagram

KĆI glumačkog para Vitomire Lončar i Ivice Šimića Buga Marija Šimić jučer je na svom Instagramu podijelila fotografije u elegantnoj kombinaciji koju je nosila na dodjeli Nagrada hrvatskog glumišta. 

Buga Marija je zablistala u dugačkoj crnoj haljini s detaljima, a osim pozitivnih komentara pratitelja, osvojila je i Nagradu hrvatskog glumišta za najbolje žensko glumačko ostvarenje u predstavi za djecu i mlade.

"O jučer", napisala je glumica u opisu jedne fotografije, a na drugoj dodala "kad se snovi ostvare". 

Pratitelji su joj se javljali ispod svake fotografije, a osim pohvale izgleda, čestitali su joj i na uspjehu u karijeri. 

"Uspješna mlada umjetnica, operna pjevačica, glumica i prelijepa djevojka!", "Predivna", "Prekrasna i talentirana", "Čestitam na nagradi!", "Krasna si! Čestitam ti!", pisali su ljudi. 

Marija Buga je po zanimanju operna pjevačica, ali je u kazalištu aktivna od šeste godine. Uz ovu Nagradu hrvatskog glumišta, 2019. godine je osvojila nagradu za operno pjevanje. Također, publika je može vidjeti u mnogim predstavama kazališta Mala scena čija je umjetnička direktorica posljednje dvije godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.