Kerum napušta obitelj i odlazi mlađahnoj ljubavnici s kojom čeka dijete!

"VEĆ pet godina sam u sretnoj vezi s djevojkom iz Splita Fani Horvat, s kojom sada čekam bebu. Ispričavam se građanima što sam iskoristio ovaj razgovor za intimne stvari. Želim reći ovom prilikom da napuštam svoju obitelj. Ispričavam se svima kojima sam nanio bol, naročito ženi i djeci", izjavio je večeras na TV Dalmaciji splitski gradonačelnik Željko Kerum u emisiji Susret s gradonačelnikom. 

Time je poduzetnik, splitski gradonačelnik i wannabe premijer, u eteru vlastite televizije priznao da ostavlja suprugu zbog mlađe žene. Fani, s kojom se Kerum viđa posljednjih pet godina, će splitskom moćniku uskoro roditi treće, vanbračno dijete.

Vijest koja nije uzburkala, ali je svakako zabavila hrvatsku javnost odjeknula je večeras, kada je čovjek koji se kleo na obiteljske vrijednosti ovu privatnu informaciju odlučio podijeliti sa svima, i tako, najvjerojatnije, pokušao spriječiti suprugu Anu da izađe u javnost i napravi još veći skandal među pukom i novinarima. Kerum je sa suprugom Anom u braku devetnaest godina i imaju dvoje djece, Nevu i Joška.

O rastavi Kerum ne želi više nikad govoriti

Voditeljici Sandri Barčot kazao je kako o ovoj temi više nikome neće nikada pričati i da je želio objasniti svoju situaciju kako bi prekinuo razna naklapanja i špekulacije, koje su se o tome vodile zadnjih mjeseci. 

A priča se još da Kerum s Fani navodno već ima dijete. Horvat je vlasnica butika Galerija u Kerumovu Jokeru te u centru grada u Marulićevoj ulici. Prošle godine pokrenula je i agenciju za građenje i promet nekretninama.

Iako je ovo prvo javno priznanje splitskog moćnika i jedini opipljivi dokaz njegovih vanbračnih afera, o njima se u javnosti već duže vrijeme raspravlja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.