Kevin Costner napušta hit seriju, zamijenit će ga Matthew McConaughey?

Screenshot: Youtube

PREMA pisanju američkih medija, Kevin Costner napušta Paramountovu hit seriju Yellowstone, a zamijenit će ga drugo veliko holivudsko ime.

Prema svemu sudeći, Matthew McConaughey u pregovorima je s tvorcima popularne serije koji su se našli u problemu jer Kevin Costner razmišlja o napuštanju u posljednjoj, petoj sezoni, i to jer želi više vremena posvetiti nekim drugim projektima, prvenstveno režiranju i glumi u svom novom vesternu Horizon.

 

Paramount se nada da će serija imati obje zvijezde

No, glasnogovornik Paramount Networka s druge se strane nada kako će Yellowstone imati obje holivudske zvijezde, a ne da će nauštrb jednog stići drugi glumac.

"Nemamo vam nikakve novosti za reći. Kevin Costner i dalje je veliki dio Yellowstonea i nadamo se da će tako biti još dugo. Zahvaljujući briljantnom umu Taylora Sheridana, uvijek radimo na proširenju franšize ovog nevjerojatnog svijeta koji je on izgradio. Matthew McConaughey je fenomenalan talent s kojim bismo voljeli ostvariti suradnju", rekao je glasnogovornik.

Prema dobro upućenom izvoru, Matthew McConaughey i tvorac Taylor Sheridan žele udružiti snage na malim ekranima i napokon ostvariti suradnju, no službene potvrde nema.

Inače, Kevin Costner u seriji ima glavnu ulogu, Johna Duttona, patrijarha i vlasnika najvećeg ranča u Montani, koji rješava sukob unutar vlastite obitelji, ali i onaj s indijanskim rezervatom Broken Rock, nacionalnim parkom i graditeljima koji graniče s njim.

Pročitajte više