Kevin iz U uredu ima pitanje o seriji na koje i rijetki istinski fanovi znaju odgovor

Foto: Press

GLUMCA Briana Baumgartnera šira javnost najbolje poznaje po ulozi Kevina u popularnoj seriji U uredu. 

Baumgartner je nedavno sudjelovao u podcastu BuzzFeeda u kojemu je iznenadio voditelje pitanjem o seriji na koje oni nisu znali odgovoriti. Najprije su oni njemu postavili nekoliko pitanja o seriji na koja je on, očekivano, znao odgovor, a onda je on odlučio promijeniti igru.

"To mi je pitanje u glavi već neko vrijeme", rekao je Baumgartner voditeljima pa ih upitao naizgled jednostavno pitanje o liku Gabea Lewisa iz serije.

"Koje je srednje ime Gabea Lewisa?" upitao ih je glumac i ostavio voditeljima upitnike iznad glave.

Znate li vi odgovor na to pitanje koje će znati samo najveći fanovi serije popularne i među mnogim Hrvatima?

 

Američka verzija serije U uredu s emitiranjem je počela 2005. godine sa Steveom Carellom u glavnoj ulozi. Temeljena je na veoma uspješnoj britanskoj seriji istog imena koja komično prikazuje situacije na radnom mjestu. 

Serija je osvojila brojne nagrade među kojima su Emmy 2006. za najbolju humorističnu seriju, nagradu Peabody 2006., AFI Honor 2006., nagradu Udruženja producenata, nagradu Udruženja scenarista, nagradu SAG za najbolju izvedbu glumačke ekipe u humorističnoj seriji, nagradu Ace Eddie za montažu i nagradu Udruge televizijskih kritičara za najbolju humorističnu seriju.

Lik Gabea Lewisa originalni je lik iz američke verzije serije i utjelovljuje ga Zach Woods.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.