Kevin Smith nakon srčanog udara smršavio 9 kg u 8 dana zahvaljujući samo jednoj namirnici

Foto: Instagram

KEVIN SMITH krajem veljače podijelio je sa svijetom vijest da je doživio težak srčani udar, a sad je progovorio o velikim promjenama životnog stila koje je napravio jer se boji za vlastiti život.

Doktori su Smithu preporučili da mora izgubiti 20-ak kilograma, a on je to odlučio napraviti pomoću krumpir dijete, koja je postala poznata jer je o njoj pisao iluzionist Penn Jillette u svojoj knjizi Presto!: How I Made Over 100 Pounds Disappear.

U toj dijeti Jillete je dva tjedna jeo isključivo krumpir, da bi postepeno prešao na juhe od povrća. Smith je dosad izgubio gotovo 8 kilograma u samo 9 dana koliko je na dijeti, piše Mens Health.

"Poprilično je intenzivan program, ali zanimljivo je", rekao je Smith. "I naravno, neophodno je za moje zdravlje. Kad dođem do pristojne razine, tad mogu ponovo razmišljati o hrani", dodao je. 

>>FOTO Godinu dana jede samo krumpir, ljudi ne mogu vjerovati što mu se dogodilo<<

Dena Champion, registrirana dijetetičarka pri The Ohio State University Wexner Medical Center, rekla je kako tu dijetu ne bi preporučila nedavnoj žrtvi srčanog udara - ili bilo kome tko pokušava izgubiti težinu.

"U ovoj dijeti nema adekvatnih količina bjelančevina i ona ne sadrži masnoće", rekla je za Mens Health. "Ne samo to, ova dijeta iznimno je niska po pitanju mikronutrijenata, uključujući kalcij, cink, selen i vitamin A, da spomenemo samo nekoliko. Tu dijetu ne bi trebali preporučivati nikome ni iz kojeg razloga", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.