Kineskinja koja živi u Hrvatskoj nabrojala pet navika Hrvata koje su joj bile čudne

Foto: Instagram/TikTok

Kineskinja Rebecca Zhang udala se za Hrvata i živi u Hrvatskoj, a na TikToku je sada nabrojala pet stvari koje je otkrila o Hrvatima. Kaže da su je neke navike iznenadile, ali se sada naviknula.

"Hrvati jako puno vremena provode s obitelji, to je normalno. Neovisno o tome jesu li obitelji male ili velike, Hrvati uvijek imaju obiteljska okupljanja. Članovi obitelji su jako povezani", rekla je.

"Nogomet je sve"

Potom je Rebecca ispričala da Hrvati jako vole nogomet. "Njihova ljubav prema nogometu se ne može opisati riječima. Ljudi će prestati raditi što god kako bi gledali utakmicu na ekranu."

"Hrvati rade da bi živjeli, ne žive da bi radili", istaknula je potom tiktokerica. "Hrvati ne vole raditi od ponedjeljka do nedjelje. Draže im je provoditi vrijeme s obitelji i prijateljima", dodala je.

"Kava nije samo kava"

Istaknula je i da Hrvati jako vole odlaske na kavu. "Kava nije samo kava. Ne radi se tu samo o ispijanju kave, već se provodi vrijeme s prijateljima, kolegama, obitelji...", dodala je.

Za kraj je dodala da su Hrvati strastveni pušači. "Puno Hrvata voli pušiti cigarete dok piju kavu, alkohol, dok se zabavljaju ili su pod stresom. Primijetila sam da i puno žena puši cigarete", objasnila je.

Rebecca je ranije u jednom od videa na TikToku otkrila što joj se u Hrvatskoj ne sviđa. "Ja volim Hrvatsku, ali normalno je da se ne sviđa svima sve u državi", rekla je tada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.