Kladionice predviđaju da će ovih osam pjesama iz prvog polufinala proći dalje

Foto/Screenshot: Instagram/Matija Habljak/PIXSELL/EurovisionWorld

JOŠ malo nas dijeli od prve polufinalne večeri Dore. U prvom polufinalu predstavlja se 12 izvođača, a osmero s najviše glasova gledatelja prolaze u finale.

Večeras nastupaju: 

  1. Noelle – Baby, Baby
  2. Mario Battifiaca feat. Robert Ferlin – Vodu piti trizan biti
  3. Stefany – Sretnih dana dat’ će Bog
  4. Misha– One Day
  5. Erna – How Do You Love Me
  6. Eugen – Tišine
  7. Vinko – Lying Eyes
  8. Barbara Munjas – Nepobjediva
  9. Let 3 – Baba roga
  10. Lana Mandarić – More
  11. Pavel – Do mjeseca
  12. Saša Lozar – Ne plačem zbog nje

Na stranici Eurovision World svake godine nalazi se kladionica kojom se uglavnom predvidi pobjednik Eurosonga. Osim klađenja za glavno natjecanje, postoje i kladionice za izbore u zemljama sudionicama Eurosonga. Tako postoji i kladionica za hrvatski izbor za pjesmu Eurovizije - Doru.

Kojih osam natjecatelja prolazi u finale prema kladionici?

Na kladionici za prvu polufinalnu večer na prvom mjestu je Let 3 (s 99% šanse prolaska), a odmah iza njega Eugen (s 98%). Od 12 natjecatelja prvog polufinala kladionica predviđa da u finale prolaze još - Lana Mandarić, Vinko, Pavel, Stefany Žužić, Mario Battifiaca i Robert Ferlin te Misha. 

Hoće li kladionice biti u pravu što se tiče natjecatelja koji prolaze u finale, doznat ćemo večeras. Inače, na glavnoj kladionici za Doru, gdje se fanovi klade na pobjednika ovogodišnjeg izbora, uvjerljivo vodi Baby Lasagna s 54% šanse za pobjedu. Iza njega je Let 3 s 14%. 

Pročitajte više